Bekijk dit product in 3D!

Meer informatie

Piratenschip met glijbanen

Wat direct opvalt aan dit Piratenschip zijn de glijbanen. Het zijn er maar liefst vier: een dubbele, een enkele, een tunnelglijbaan en zelfs ook nog een glijstang. De basis van dit Piratenschip bestaat uit een supergroot platform op twee verschillende hoogteniveaus. Het lage platform beklim je via een stevige trap met veilige leuning. Van hieruit kun je direct naar beneden glijden op de dubbele glijbaan. Via een schuine vloer ga je naar het hogere platform waar je de twee andere glijbanen vindt. Het dakje op dit platform geeft dit Piratenschip iets feestelijks, alsmede de vlaggen die al voor je zijn gehesen. De boeg aan de voorkant op de grond laat niets aan de verbeelding over en levert extra creatief spel.

Zelf de kleuren voor dit piratenschip kiezen

Het Piratenschip behoort tot de metaal en kunststof lijn van TnT Speeltoestellen. De staanders en het platform van dit speeltoestel worden altijd in zwart gepoedercoat staal geleverd. Ook het hekwerk rondom het platform en langs de trap is van gepoedercoat staal, alleen mag je hiervan zelf de kleur bepalen. Dit geldt ook voor de kunststof glijbanen en de boeg van het schip bijvoorbeeld. Zo bepaal je je eigen kleurcombinatie voor dit Piratenschip en maak je een speeltoestel op maat. Dit Piratenschip is naar eigen inzicht aan te passen of verder uit te breiden met verschillende speelelementen in de TnT 3D-ontwerper.

Projecten waar we dit toestel geplaatst hebben

Piratenschip op Camping De Achterste Hoef
Piratenschip voor recreatiepark De Achterste Hoef in Bladel
TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
14.049
excl. BTW
16.999,29
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.