Boot met tunnelglijbaan en mast

14.550
excl. BTW
17.605,50
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.

Beschrijving

Schip Ahoy! Dit gave speeltoestel in de vorm van een boot biedt vele speelmogelijkheden en geeft bovendien alle ruimte om je fantasie eens goed op hol te laten slaan.

Meer informatie
Toestel specificaties
Toestel hoogte
650 cm
Valhoogte
150 cm
Vrije valruimte
117 m²
Benodigde ruimte
1192 cm
X
967 cm
X
650 cm
Toestel grootte
826 cm
X
603 cm
X
650 cm
Productcode C-282
Downloads
Productblad en technische info

Meer informatie

Boot met tunnelglijbaan en mast

Een hele mooie compact uitgevoerde boot met heel veel mogelijkheden. Deze boot met tunnelglijbaan en mast bestaat uit een platform met een dubbele vloer die direct gekoppeld is aan een parallelvormige vloer. Dit geeft op het platform veel ruimte om te spelen. De platformen zijn aan alle kanten veilig omringd met kunststof wanden. Ook vind je hier volop glijmogelijkheden in de vorm van een tunnelglijbaan en de dubbele glijbaan. Het grote platform kun je via de stevige metalen trap beklimmen. Bovenop het speeltoestel is een mast gemaakt waar de vlaggen al zijn gehesen. Want zeg nou zelf, die mag op deze boot toch echt niet ontbreken. Hetzelfde geldt voor de boeg aan de voorkant, die ook weer voor extra speelruimte zorgt. Ook is het platform op de grond voorzien van wanden. Dit geeft een mooi beschut plekje om je even terug te trekken of je te verstoppen voor je vriendjes en vriendinnetjes. Het speeltoestel is bij uitstek geschikt voor de jongere kinderen en zal zeker niet misstaan bij de kinderopvang of op het schoolplein.

Zelf een boot ontwerpen in de TnT 3D-ontwerper

Deze boot is naar eigen smaak aan te passen in de TnT 3D-ontwerper. Je kunt hier de platformen wijzigen, voor andere opgangen kiezen om het platform te beklimmen en voor andere glijbanen kiezen. Bovendien kun je hier ook de kleuren van deze boot wijzigen. Maar ben je zelf heel creatief, dan ontwerp je uiteraard je eigen boot in deze gratis ontwerptool.

Foto's

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

De TnT 3D-ontwerper brengt speelwensen in kaart.

Schoolplein - Gemeente - Recreatie? Ontwerp zelf speeltoestellen voor de openbare ruimte.

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.