Boot met tunnelglijbaan en mast

13.227
excl. BTW
16.004,67
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.

Beschrijving

Schip Ahoy! Dit gave speeltoestel in de vorm van een boot biedt vele speelmogelijkheden en geeft bovendien alle ruimte om de fantasie eens goed op hol te laten slaan.

Meer informatie
Toestel specificaties
Toestel hoogte
650 cm
Valhoogte
150 cm
Vrije valruimte
117 m²
Benodigde ruimte
1192 cm
X
967 cm
X
650 cm
Toestel grootte
826 cm
X
603 cm
X
650 cm
Productcode C-282
Downloads
Productblad en technische info

Meer informatie

Fantasierijk speeltoestel met 3 glijbanen

Deze boot met tunnelglijbaan en mast bestaat uit een platform met een dubbele vloer die direct gekoppeld is aan een parallel vormige vloer. Dit geeft op het platform veel ruimte om te spelen. De platformen zijn aan alle kanten veilig omringd met kunststof wanden. Ook vind je hier volop glijmogelijkheden in de vorm van een tunnelglijbaan en de dubbele glijbaan. Het grote platform kun je via de stevige metalen trap beklimmen. Bovenop het speeltoestel is een mast gemaakt, want die mag op een schip toch niet ontbreken net als de boeg aan de voorkant, die ook weer voor extra speelruimte zorgt. Ook is het platform op de grond voorzien van wanden. Dit geeft een mooi plekje om je even terug te trekken of je te verstoppen voor je vriendjes en vriendinnetjes. Het speeltoestel is bij uitstek geschikt voor de jongere kinderen en zal zeker niet misstaan bij de kinderopvang of op het schoolplein.

Foto's

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

De TnT 3D-ontwerper brengt speelwensen in kaart.

Schoolplein - Gemeente - Recreatie? Ontwerp zelf speeltoestellen voor de openbare ruimte.

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.