Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Test je kracht op dit klimtoestel

Dit klimtoestel heeft grote platformen door twee vierkante vloeren aan elkaar te plaatsen. Door het ontbreken van een vaste trap naar boven wordt het klimmen geblazen. Dat kan via het gebogen klimrek, de slangenopgang of de opgang met de doppen. De platformen zijn met elkaar verbonden door twee hangelementen. Maar voor deze wielladder of ringladder heb je wel spierballen en behendigheid nodig. De weg naar beneden neem je via de kunststof glijbaan of via de glijstang.

Uitdagend speeltoestel voor schoolplein

Robuust metaal en betaalbaar kunststof, dat zijn de materialen die zijn gebruikt voor dit gecertificeerde speeltoestel uit de metaal en kunststof lijn. De kleuren van de verschillende speelelementen zijn naar eigen keuze in te vullen. Alleen de staanders en de vloeren zijn standaard zwart. Mix en match er dus rustig op los en kies kleuren die passen bij de school of bij je huisstijl. Wil je de speelfuncties van dit klimtoestel naar eigen wens aanpassen, gebruik dan de TnT 3D-ontwerper voor een speeltoestel op maat.

Valdempende ondergrond

Houd wel rekening met passende valdemping onder dit professionele speeltoestel in verband met de valhoogte. Dit kan bijvoorbeeld kunstgras of rubbertegels zijn. Al met al is dit een superleuk combinatietoestel op het schoolplein van de de hogere groepen van de basisschool.

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
10.069
excl. BTW
12.183,49
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.