Meer informatie

Dubbele kunststof glijbaan of brandweerstang: welke weg neem jij?

Het speeltoestel ziet er robuust uit. Dit komt voornamelijk door de stevige trap naar het onderste platform en de dubbele kunststof glijbaan. De twee platformen zijn op verschillende hoogtes en worden verbonden door een stevige vloer die is afgezet door een veilig hekwerk, evenals de trap naar boven. Een uitstekende keuze voor de jongere kinderen dus. Ben je iets avontuurlijker aangelegd dan neem je de doppenopgang naar het onderste platform en kies je op het bovenste platform voor de glijstang naar beneden. Onder de glijbaan kun je heerlijk bijkomen op de twee zitjes en het tafeltje in het midden.

In de TnT 3D-ontwerper pas je dit speeltoestel eenvoudig aan

De combinatie van metaal en kunststof maakt dit speeltoestel kleurrijk en duurzaam. Door metalen staanders en vloeren te gebruiken (altijd in het zwart uitgevoerd) is de basis solide. Combineer dit met kunststof speelelementen in verschillende kleuren en je krijgt een speeltoestel met aantrekkingskracht. De kleuren van de verschillende spelonderdelen bepaal je zelf, hierbij heb je keuze uit elf verschillende kleuren. Wil je het speeltoestel nog enigszins aanpassen door voor andere opgangen of andere spelelementen te kiezen, dan kun je dit zelf doen in onze TnT 3D-ontwerper. Lees hier alle informatie over dit unieke ontwerpprogramma of ga direct aan de slag!

 

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
7.679
excl. BTW
9.291,59
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.