Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Speciaal voor jonge kinderen

Door het platform op lage staanders van 90 cm te zetten en een stevige trap naar de vloer te plaatsen, is dit speeltoestel bij uitstek geschikt voor peuters en kleuters. Daarnaast zijn de platformen veilig omringd door spijlwanden en kunststof spelpanelen. Je kunt hierbij kiezen uit meerdere spelletjes.

Het combinatietoestel bestaat uit een dubbel platform dat je kunt beklimmen met de trap of aan de andere kant met het gebogen klimrek. Ben je boven, speel dan eerst een spelletje en glij daarna via de kunststof glijbaan weer naar beneden.

Speeltoestel in eigen kleurstelling

Voor de materialen van dit speeltoestel is gekozen voor een combinatie van metaal en kunststof. De kunststof onderdelen zoals het dak en de glijbaan zijn van zonbestendig gerecycled plastic, de rest is van gepoedercoat staal met een antiroest bewerking. Het mooie van de metaal en kunststof serie is dat je dit speeltoestel geheel gratis naar eigen wens kunt aanpassen in de TnT 3D-ontwerper. Je kunt platformen verhogen en toevoegen, aanvullen met speelelementen en voor andere opgangen kiezen om naar boven te klimmen. Zo maak je een speeltoestel voor de jongste kinderen opeens ook uitdagend voor de wat oudere jeugd. Bovendien kun je qua kleuren ook alle kanten uit. De staanders, vloeren en de trap worden standaard in zwart uitgevoerd maar voor de rest bepaal je zelf de kleuren van dit speeltoestel.

Gerelateerde producten

9.396 excl. BTW
C-259
Combinatietoestel
Maximale valhoogte van 210cm
10.930 excl. BTW
C-271
Groot speeltoestel
Maximale valhoogte van 240cm
24.082 excl. BTW
C-345
9.513 excl. BTW
C-256
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
5.817
excl. BTW
7.038,57
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.