Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Goedkoop speeltoestel met veel speelfuncties

Wat dit combinatietoestel zo populair maakt is de veelheid aan speelfuncties, de prijs/kwaliteitsverhouding en de beperkte ruimte die het speeltoestel op een buitenspeelplaats in beslag neemt.

Om te beginnen met de speelfuncties, de kunststof glijbaan valt natuurlijk het meeste op maar er is ook een glijstang om naar beneden te glijden. Omdat er geen normale trap is, moet je naar boven klimmen via de opgang met de gekleurde doppen of via de wikkel. Met een platformhoogte van 120 cm is dit speeltoestel ook geschikt voor de jongere kinderen. Uiteraard kun je ook kiezen voor een hogere vloer van 150 cm om wat meer uitdaging voor de oudere kinderen te maken. Bekijk hiervoor het klimtoestel met glijbaan c-203.

Uitbreidbaar basis speeltoestel

Voor de materialen van dit klimtoestel met glijbaan is gekozen voor een combinatie van metaal en kunststof waarbij robuust metaal wordt gecombineerd met betaalbaar kunststof. En dat betekent dat je een relatief goedkoop speeltoestel kunt kopen voor heel veel speelplezier. Maar dat is nog niet alles: Je kunt dit speeltoestel ook geheel gratis naar eigen wens aanpassen in de TnT 3D-ontwerper. Je kunt het uitbreiden met speelfuncties of andere opgangen kiezen. En naast de staanders en de vloeren, die standaard in zwart uitgevoerd worden, kun je ook zelf de kleuren van je  speeltoestel bepalen. Lees er alles over op onze kleurenpagina.

Gerelateerde producten

10.308 excl. BTW
C-257
Groot Combinatietoestel
Maximale valhoogte van 210cm
24.279 excl. BTW
C-344
Groot speeltoestel
Maximale valhoogte van 240cm
24.082 excl. BTW
C-345
Combinatietoestel
Maximale valhoogte van 150cm
6.662 excl. BTW
C-213
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
3.491
excl. BTW
4.224,11
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.