Groot combinatietoestel met glijbanen, bruggen en hangrekken

73.860
excl. BTW
89.370,60
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.

Beschrijving

Hoe groot wil je het hebben? Dat het groot kan laat dit speeltoestel in ieder geval wel zien. Het combinatietoestel heeft alles in zich wat kinderen maar kunnen wensen: glijbanen, bruggen, hangrekken, klimelementen, eigenlijk te veel om op te noemen. Het summum van speelplezier dus!

Meer informatie
Toestel specificaties
Toestel hoogte
600 cm
Valhoogte
300 cm
Vrije valruimte
463 m²
Benodigde ruimte
2178 cm
X
2131 cm
X
600 cm
Toestel grootte
1821 cm
X
1830 cm
X
600 cm
Productcode C-530
Downloads
Productblad en technische info
Montagehandleiding

Meer informatie

Combinatietoestel met negen platformen

Het speeltoestel is opgebouwd uit negen verschillende platformen. Alle platformen zijn in ieder geval aan een ander platform verbonden, vaak met hangelementen zoals een ringladder, wielladder, hangrek of een wiebelbrug. Maar ook een kruiptunnel of verbindingsbrug zijn leuke kruip-door, sluip-door speelelementen om van de ene naar de andere vloer te komen.

Speeltorens met glijbanen

De twee grootste speeltorens hebben zeshoekige vloeren en bestaan uit twee verdiepingen. Ze zijn met elkaar verbonden door een halfopen bottenbrug op de eerste verdieping en een loopbrug op de tweede. Je kunt op verschillende manieren naar boven klimmen: via de spiraal, slangentrap of de doppenopgang bijvoorbeeld. Aan de ene toren zijn twee glijbanen bevestigd: de eenvoudige recht naar beneden glijbaan en de rondlopende dichte buisglijbaan.  Aan de andere toren is een spiraalglijbaan gemaakt. Op je ontdekkingstocht in deze twee speeltorens vind je overal (spel)panelen waar je bijvoorbeeld door naar buiten kunt gluren of een spelletjes kunt spelen. Onder de speeltorens zijn bankjes gemaakt zodat je even een rustig plekje kunnen opzoeken.

Speeltorens met diverse speelelementen

De andere twee zeshoekige speeltorens met dakjes bestaan uit één verdieping en hebben ook verschillende opgangen naar boven zoals een gebogen klimrek, een ladder en horizontale spijlen. Van hieruit kun je alle kanten uit met hangrekken, kruiptunnels en wiebelbrugjes. De overige platformen (zonder dakje) bestaan uit driehoekige vloeren waaraan ook weer diverse speelelementen bevestigd zijn om op te klimmen.

Gratis je eigen kleuren voor speeltoestel kiezen

Dit speeltoestel behoort tot de metaal- en kunststof serie van TnT waarbij robuust metaal wordt gecombineerd met betaalbaar kunststof. Het mooie van deze lijn speeltoestellen is dat je deze helemaal naar eigen wens kunt samenstellen. En je kunt het ons niet gek genoeg maken. Bovendien bieden wij de gratis service om zelf de kleuren van je speeltoestel te bepalen. Op deze manier stem je het toestel af op de kleuren van je huisstijl of op de omgeving bijvoorbeeld.

Zelf een maatwerk speeltoestel ontwerpen

Maar je kunt ook je eigen speeltoestel tekenen. Gebruik hiervoor onze TnT 3D-ontwerper, het online tekenprogramma waarin je zelf speeltoestellen kunt ontwerpen of bestaande speeltoestellen aanpassen. Dit programma is gratis en erg leuk om mee aan de slag te gaan. Probeer de TnT 3D-ontwerper snel uit.

Foto's

Onderdelen en materialen

Onderdeel Materiaal
Staanders127mm gegalvaniseerd gepoedercoat staal met antiroest afwerking
Vloeren2,5mm staalbord met rubber gecoate anti slip afwerking
Plateau2,5mm staalbord met rubber gecoate anti slip afwerking
Trappen2,5mm staalbord met rubber gecoate anti slip afwerking
Spijlwanden2,5mm gegalvaniseerd gepoedercoat antiroest staal. Laser gesneden
Stangen2,5mm gegalvaniseerd gepoedercoat antiroest staal. Laser gesneden
Hangrekken2,5mm gegalvaniseerd gepoedercoat antiroest staal. Laser gesneden
ZitjesPE board
GlijbaanGerecycled LLDEP 10mm zonbestendig plastic. In mallen vorm gegeven
KunststofGerecycled LLDEP 10mm zonbestendig plastic. In mallen vorm gegeven
Netten18 mm 6-draads-staaltouwen, onderling verbonden met aluminium verbindings- koppelingen
PaalkappenAluminium
SchroevenRVS 6 kant schroeven en gepolijste torx bouten
TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.