Piratenschip Speeltoestel Groot
Piratenschip Speeltoestel Groot
Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Speeltoestel op maat

Wat heeft dit Piratenschip eigenlijk niet? Eigenlijk bestaat dit speeltoestel uit 3 verdiepingen en dat maakt het toegankelijk voor kinderen in alle leeftijdsgroepen. Want zelfs onder het speeltoestel kun je al lekker wegkruipen en spelen en ook binnen de boeg aan de voorkant is er voldoende speelruimte. Superleuk voor de allerjongsten dus. Het Piratenschip bestaat uit 4 platformen op 2 verschillende hoogtes. Alle platformen zijn met elkaar verbonden door verschillende opgangen en een brug of tunnel. Vanaf alle platformen kun je ook weer naar beneden glijben, hetzij met een tunnelglijbaan, een kunststof spiraalglijbaan of een normale glijbaan. Ook is er een wielladder om je behendigheid te oefenen. Nou ja, eigenlijk te veel speelplezier om op te noemen. De grote vlaggenmasten bovenop het Piratenschip maken dit speeltoestel helemaal af.

Dit speciale speeltoestel op maat is exact volgens de wensen van de klant gemaakt en valt onder de specials van TnT Speeltoestellen. Uiteraard hangt aan dit speeltoestel een behoorlijk prijskaartje. Ben je op zoek naar een goedkoop speeltoestel maar wel in de vorm van een Piratenschip bijvoorbeeld, dan denken we graag met je mee voor een betaalbaar ontwerp.

Foto's

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Piratenschip Speeltoestel Groot
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
38.579
excl. BTW
46.680,59
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.