Glijbaan met vaste trap
Glijbaan met vaste trap
Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Glijbaan voor brede leeftijdsgroep

Met een platformhoogte van 150 cm en een glijbaan van 3 meter is deze vrijstaande glijbaan geschikt voor een bredere leeftijdsgroep. De stevige trap met leuning zorgt voor houvast voor de jonge kinderen om naar boven te klimmen. De lange glijbaan met opstaande rand geeft ook voor de oudere kinderen voldoende uitdaging om naar beneden te glijden. Een echte allemansvriend dus.

Glijden maakt kinderen blij. Maar dat is niet de enige reden om een glijbaan in de speeltuin te zetten. Want glijden levert ook een bijdrage aan de motorische en sociale ontwikkeling van kinderen. Bovendien zorgt een glijbaan ervoor dat kinderen in beweging komen, hetgeen weer goed is voor de algehele gezondheid. Deze glijbaan komt uit de metaal- en kunststofserie van TnT. De kleuren van dit speeltoestel zijn naar eigen wens gratis aan te passen. Wil je deze glijbaan van alle kanten bekijken? Klik dan op het 3D logo bij het product op de website.

Foto's

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Glijbaan met vaste trap
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
3.014
excl. BTW
3.646,94
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.