Combinatietoestel met glijbaan

3.491
excl. BTW
4.224,11
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.

Beschrijving

Dit combinatietoestel met een glijbaan is een zeer gewild speeltoestel voor op het schoolplein bij een basisschool maar misstaat ook zeker niet op een speelplek in de wijk of op de camping.

Meer informatie
Toestel specificaties
Toestel hoogte
270 cm
Valhoogte
120 cm
Vrije valruimte
41 m²
Benodigde ruimte
729 cm
X
556 cm
X
270 cm
Toestel grootte
379 cm
X
257 cm
X
270 cm
Productcode C-202
Downloads
Productblad en technische info
Montagehandleiding

Meer informatie

Goedkoop speeltoestel met veel speelfuncties

Wat dit combinatietoestel zo populair maakt is de veelheid aan speelfuncties, de prijs/kwaliteitsverhouding en de beperkte ruimte die het speeltoestel op een buitenspeelplaats in beslag neemt.

Om te beginnen met de speelfuncties, de kunststof glijbaan valt natuurlijk het meeste op maar er is ook een glijstang om naar beneden te glijden. Omdat er geen normale trap is, moet je naar boven klimmen via de opgang met de gekleurde doppen of via de wikkel. Met een platformhoogte van 120 cm is dit speeltoestel ook geschikt voor de jongere kinderen. Uiteraard kun je ook kiezen voor een hogere vloer van 150 cm om wat meer uitdaging voor de oudere kinderen te maken. Bekijk hiervoor het klimtoestel met glijbaan c-203.

Uitbreidbaar basis speeltoestel

Voor de materialen van dit klimtoestel met glijbaan is gekozen voor een combinatie van metaal en kunststof waarbij robuust metaal wordt gecombineerd met betaalbaar kunststof. En dat betekent dat je een relatief goedkoop speeltoestel kunt kopen voor heel veel speelplezier. Maar dat is nog niet alles: Je kunt dit speeltoestel ook geheel gratis naar eigen wens aanpassen in de TnT 3D-ontwerper. Je kunt het uitbreiden met speelfuncties of andere opgangen kiezen. En naast de staanders en de vloeren, die standaard in zwart uitgevoerd worden, kun je ook zelf de kleuren van je  speeltoestel bepalen. Lees er alles over op onze kleurenpagina.

Foto's

Onderdelen en materialen

Onderdeel Materiaal
Palen127mm gegalvaniseerd gepoedercoat staal met antiroest afwerking
Vloeren2,5mm staalbord met rubber gecoate anti slip afwerking
Spijlwanden2,5mm gegalvaniseerd gepoedercoat antiroest staal. Laser gesneden
GlijbaanGerecycled LLDEP 10mm zonbestendig plastic. In mallen vorm gegeven
KunststofGerecycled LLDEP 10mm zonbestendig plastic. In mallen vorm gegeven
PaalkappenAluminium
SchroevenRVS 6 kant schroeven en gepolijste torx bouten
TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.