Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Machinist of conducteur?

Ben jij de machinist of knip je liever de kaartjes als conducteur? Met deze trein uit de kleurrijk en duurzaam serie speel je naar hartenlust rollenspellen. Maar dat is nog niet alles. Overal in de trein zijn sta- en zitplaatsen. Je kunt via de kruipbuis van de cabine naar voren en achteren kruipen, in de wagons staan of zitten en aan de achterzijde vind je een tafel met twee bankjes om even lekker te gaan zitten.

Duurzaam speeltoestel

Kleurrijk en duurzaam: in deze serie speeltoestellen wordt overwegend gebruik gemaakt van het duurzame materiaal PE-Polytheen. De speeltoestellen kenmerken zich door het opvallende kleurgebruik. En kleur is belangrijk voor kinderen. Kleuren hebben aantrekkingskracht, stimuleren creativiteit en emotie. Daarnaast bieden deze speeltoestellen oneindig veel speel- en leerfuncties.

Speeltoestel voor kinderopvang

De trein is opgebouwd uit een cabine met kruipbuis, twee kleine wagons en een zitgedeelte, bij elkaar meer dan vijf meter lengte. Door het gebruik van primaire kleuren is het een echte blikvanger in de speeltuin. Een zeer geschikt speeltoestel voor bij een kinderopvang of de lagere groepen van de basisschool.

Gerelateerde producten

2.285 excl. BTW
PE-P004
Klimspeelhuis
Maximale valhoogte van 138cm
3.434 excl. BTW
PE-KS001
PE Kruipbuis
Maximale valhoogte van 20cm
2.082 excl. BTW
PE-T001
7.316 excl. BTW
PE-850m
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
6.545
excl. BTW
7.919,45
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.