Duikelrek met 4 stangen

857
excl. BTW
1.036,97
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.

Beschrijving

Met dit vierdelige duikelrek op verschillende hoogteniveaus kunnen kinderen van verschillende leeftijden hun duikelkunstjes oefenen.

Meer informatie
Toestel specificaties
Toestel hoogte
140 cm
Valhoogte
130 cm
Vrije valruimte
20 m²
Benodigde ruimte
610 cm
X
313 cm
X
140 cm
Toestel grootte
510 cm
X
13 cm
X
140 cm
Productcode D-681
Downloads
Productblad en technische info

Meer informatie

De aantrekkingskracht van het duikelrek

Maar liefst vier duikelstangen telt dit duikelrek dat nog altijd een zeer populair en betaalbaar speeltoestel is, vooral op het schoolplein en in de speeltuin. Op de een of andere manier heeft een duikelrek aantrekkingskracht voor kinderen. En het is ook nog eens een heel nuttig speeltoestel om de motoriek te oefenen. Kinderen hoeven niet op turnen om verschillende oefeningen op een duikelrek te maken. Spelenderwijs leren ze het koppeltje duikelen en andere kunstjes en trucjes. Durf is wel een goede eigenschap om te bezitten maar al doende worden kinderen steeds behendiger en krijgen ze steeds meer kracht.

Vierdelig duikelrek voor alle leeftijden

Dit vierdelige duikelrek is leuk voor jonge en oudere kinderen. Omdat de duikelstangen op verschillende hoogtes kunnen worden geplaatst, kunnen kinderen op jonge leeftijd al gebruik maken van het duikelrek. Het begint vaak met een beetje hangen maar door te oefenen en de kunst af te kijken van de oudere kinderen leren ze al snel verschillende kunstjes. Met een vierdelig duikelrek kunnen kinderen van verschillende leeftijden kunstjes op hun eigen niveau uitvoeren.

Strakke vormgeving

Het vierdelig duikelrek van TnT Speeltoestellen is modern en strak vormgegeven. Het frame is gemaakt van gegalvaniseerd staal en met een zwarte poedercoating afgewerkt. De paalkappen en de duikelstangen zijn leverbaar in verschillende kleuren. Welke dat zijn mag je zelf weten. Kies je voor één kleur van alle stangen of neem je voor iedere rekstok een andere kleur?

Foto's

Onderdelen en materialen

Onderdeel Materiaal
Palen127mm gegalvaniseerd gepoedercoat staal met antiroest afwerking
Duikelstangen2,5mm gegalvaniseerd gepoedercoat antiroest staal. Laser gesneden
PaalkappenAluminium
SchroevenRVS 6 kant schroeven en gepolijste torx bouten

Projecten waar we dit toestel geplaatst hebben

Rehobothschool Opheusden
TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

De TnT 3D-ontwerper brengt speelwensen in kaart.

Schoolplein - Gemeente - Recreatie? Ontwerp zelf speeltoestellen voor de openbare ruimte.

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.