Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

De aantrekkingskracht van het duikelrek

Maar liefst vier duikelstangen telt dit duikelrek dat nog altijd een zeer populair en betaalbaar speeltoestel is, vooral op het schoolplein en in de speeltuin. Op de een of andere manier heeft een duikelrek aantrekkingskracht voor kinderen. En het is ook nog eens een heel nuttig speeltoestel om de motoriek te oefenen. Kinderen hoeven niet op turnen om verschillende oefeningen op een duikelrek te maken. Spelenderwijs leren ze het koppeltje duikelen en andere kunstjes en trucjes. Durf is wel een goede eigenschap om te bezitten maar al doende worden kinderen steeds behendiger en krijgen ze steeds meer kracht.

Vierdelig duikelrek voor alle leeftijden

Dit vierdelige duikelrek is leuk voor jonge en oudere kinderen. Omdat de duikelstangen op verschillende hoogtes kunnen worden geplaatst, kunnen kinderen op jonge leeftijd al gebruik maken van het duikelrek. Het begint vaak met een beetje hangen maar door te oefenen en de kunst af te kijken van de oudere kinderen leren ze al snel verschillende kunstjes. Met een vierdelig duikelrek kunnen kinderen van verschillende leeftijden kunstjes op hun eigen niveau uitvoeren.

Strakke vormgeving

Het vierdelig duikelrek van TnT Speeltoestellen is modern en strak vormgegeven. Het frame is gemaakt van gegalvaniseerd staal en met een zwarte poedercoating afgewerkt. De paalkappen en de duikelstangen zijn leverbaar in verschillende kleuren. Welke dat zijn mag je zelf weten. Kies je voor één kleur van alle stangen of neem je voor iedere rekstok een andere kleur?

Foto's

Projecten waar we dit toestel geplaatst hebben

Rehobothschool Opheusden

Gerelateerde producten

1.266 excl. BTW
D-691
Duikelrek met enkele stang
Maximale valhoogte van 110cm
254 excl. BTW
D-651
743 excl. BTW
D-671
520 excl. BTW
D-661
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
857
excl. BTW
1.036,97
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.