Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Houd deze draaischijf in beweging

Dit draaitoestel ziet er zo leuk uit dat je het gewoon moet proberen! Maar dan moet je wel eerst het kunstje onder de knie krijgen. Want er op gaan staan is een, maar om het draaitoestel in beweging te krijgen is een tweede. Daarvoor heb je wel wat kracht en doorzettingsvermogen nodig. En heb je deze draaischijf eenmaal op gang, houd je dan goed vast anders lig je er zo af.

Met zijn rood met zwarte schijf van PE-board, de opvallende rode knop en de stevige staander van gegalvaniseerd gepoedercoat metaal, is dit goedkope draaitoestel een ware eyecatcher op het schoolplein of in de speeltuin. Supergoed geprijsd en neemt heel weinig ruimte in (let wel op de vrije ruimte die je nodig hebt natuurlijk).

Deze draaischijf is geschikt voor een kind, ben je op zoek naar een speeltoestel waar meerdere kinderen op kunnen draaien? Bekijk dan alle draaitoestellen op onze website.

Foto's

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
1.053
excl. BTW
1.274,13
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.