Draaitoestel

1.053
excl. BTW
1.274,13
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.

Beschrijving

Draaien, draaien, draaien tot je er duizelig van wordt. Dat kan op dit eigentijds vormgegeven draaitoestel in een speelse uitvoering.

Meer informatie
Toestel specificaties
Toestel hoogte
140 cm
Valhoogte
100 cm
Vrije valruimte
12 m²
Benodigde ruimte
345 cm
X
140 cm
Toestel grootte
45 cm
X
140 cm
Productcode R-604
Downloads
Productblad en technische info
Montagehandleiding

Meer informatie

Houd deze draaischijf in beweging

Dit draaitoestel ziet er zo leuk uit dat je het gewoon moet proberen! Maar dan moet je wel eerst het kunstje onder de knie krijgen. Want er op gaan staan is een, maar om het draaitoestel in beweging te krijgen is een tweede. Daarvoor heb je wel wat kracht en doorzettingsvermogen nodig. En heb je deze draaischijf eenmaal op gang, houd je dan goed vast anders lig je er zo af.

Met zijn rood met zwarte schijf van PE-board, de opvallende rode knop en de stevige staander van gegalvaniseerd gepoedercoat metaal, is dit goedkope draaitoestel een ware eyecatcher op het schoolplein of in de speeltuin. Supergoed geprijsd en neemt heel weinig ruimte in (let wel op de vrije ruimte die je nodig hebt natuurlijk).

Deze draaischijf is geschikt voor een kind, ben je op zoek naar een speeltoestel waar meerdere kinderen op kunnen draaien? Bekijk dan alle draaitoestellen op onze website.

Foto's

Onderdelen en materialen

Onderdeel Materiaal
Palen90mm gegalvaniseerd gepoedercoat staal met antiroest afwerking
PlateauPE Board 15mm
TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.