TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
TnT Speeltoestellen – Dikkenberg Restaurant 07

Ontwerpadvies speeltoestel ontwerpen

Bij het het installeren van een nieuw speeltoestel, een compleet nieuw schoolplein of een speelplek in de buurt komt veel kijken. Wij van TnT Speeltoestellen helpen graag vanaf het begin tot het einde van het project mee om uiteindelijk de wensen van de kinderen uit te laten komen. Een mooi ontwerp is vaak een goed begin om verstrekkers van subsidies, sponsoren of de mensen binnen je gemeente enthousiast te krijgen. TnT speeltoestellen komt graag eens langs om de wensen op te nemen en daarna geheel vrijblijvend een mooi ontwerp te maken. Op deze pagina hebben we een aantal voorbeelden van eerder door ons ontworpen speelplekken.

Advies omtrent subsidies speeltoestellen

Het is algemeen bekend dat kinderen minder buiten spelen en vaker binnen achter de computer blijven zitten. Daarnaast is het ook voor de oudere buurtbewoners van belang dat er voldoende beleving in de wijk is.  Een mooie speelplek kan hier een positieve bijdrage in leveren en zal de kwaliteit van de buurt verbeteren.

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies waaraan een goede speelplek, dorpsplein of buitenruimte moet voldoen. Om te stimuleren dat kinderen weer meer buiten gaan spelen zijn er ook subsidies te verkrijgen. TnT speeltoestellen kan helpen bij het verkrijgen van deze subsidies.

Maak vrijblijvend een afspraak

Heb je een vraag of wil je meer informatie omtrent de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via onderstaande formulier. Wij komen er zo spoedig mogelijk bij je op terug.

Wij gebruiken de door jou ingevulde gegevens enkel om je vraag te beantwoorden.

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud