voorbeeld speeltoestel ontworpen in de TnT 3D-ontwerper

TnT 3D-ontwerper haalt meer speelplezier uit recreatieruimte

Als recreatiebranche moet je continu meebewegen met de wensen van je gasten. En kinderen vormen een belangrijke doelgroep. Een goede speelplek met uitdagende speeltoestellen is daarom van groot belang op je camping of bij je horecagelegenheid. En TnT Speeltoestellen kan je helpen om alles uit je speelruimte te halen wat mogelijk is. Hoe? Door met de TnT 3D-ontwerper de mooiste speeltoestellen te ontwerpen voor je speeltuin.

speeltuinen recreatie

Maak kennis met de TnT 3D-ontwerper!

Een speeltoestel tekenen voor de camping, het vakantiepark of voor bij je horecagelegenheid doe je voortaan zelf. Hiervoor hebben wij de TnT 3D-ontwerper ontwikkeld. Met dit online programma kun je zelf speeltoestellen ontwerpen. Het enige wat je nodig hebt, is een beetje creativiteit. Hoe het programma werkt, leggen we je graag uit. Maak snel een afspraak en wij komen naar je toe voor een presentatie!

Probeer de TnT 3D-ontwerper!

Je vraagt je natuurlijk af: de TnT 3D-ontwerper? Wat is dat en wat kun je ermee? Daar kom je natuurlijk alleen maar achter door het programma zelf te proberen. Dus teken voortaan zelf de speeltoestellen voor je speeltuin.

  • De TnT 3D-ontwerper is gratis te gebruiken door jong en oud
  • Je bepaalt zelf de beschikbare ruimte voor het speeltoestel
  • Je maakt een keuze uit de verschillende mogelijkheden in valondergronden
  • Combineer verschillende speelelementen en bouw een speeltoestel dat is afgestemd op de leeftijdsgroep
  • Elk speelelement is voorzien van een leeftijdsindicatie
  • Maak gebruik van de verschillende kleurmogelijkheden en bekijk direct het resultaat
  • De prijs van het speeltoestel loopt mee met alle wijzigingen. Je weet dus direct wat je speeltoestel gaat kosten en of dit binnen je budget past.
  • De 3D-ontwerptool houdt rekening met de veiligheidseisen volgens de EN-1176 norm, je hebt altijd een realistisch ontwerp dat gemaakt kan worden.
  • TnT Speeltoestellen beoordeelt je ontwerp en adviseert waar nodig om tot het mooiste resultaat te komen. Wil je meerdere speeltoestellen combineren tot een complete ingerichte speeltuin, dan maken wij een prachtig 3D-ontwerpadvies waarin al je ontwerpen een eigen plekje krijgen.
  • Na afronding heb je direct een 3D ontwerp van een speeltoestel in kleur dat je aan iedereen kunt laten zien en doorsturen.

Bekijk de video van de TnT 3D-ontwerper

In deze video laten we je in het kort zien welke mogelijkheden de TnT 3D-ontwerper biedt. Mix en match verschillende speelelementen en kleuren en teken het speeltoestel van je dromen!

Kies uit 12 kleuren en meer dan 100 speelelementen

Mix en match met speelelementen en kleuren. Kies uit 12 verschillende kleuren voor je glijbaan, opgangen en andere speelelementen. Alleen de staanders en de platformen worden standaard in het zwart geleverd, de rest komt op je eigen fantasie aan. Stem de kleuren af op je huisstijl of op de plek waar het speeltoestel komt te staan. Lees er alles over op de kleurenpagina.

Door de verschillende speelelementen met elkaar te combineren krijg je duizend en één mogelijkheden om zelf een professioneel speeltoestel te bouwen. Onderstaande speelelementen geven een leuk voorbeeld.

Tevreden kinderen, tevreden gasten

Vakantie en vrije tijd zijn belangrijke momenten in een mensenleven. En aan deze momenten moet een goede invulling gegeven worden. Vooral voor de kinderen moet er elke dag iets te beleven zijn. Zij zijn de ambassadeurs van je vakantiepark of horecagelegenheid en vertellen hun belevenissen graag door aan vriendjes en vriendinnetjes. Een speeltuin die op alle fronten voldoet aan de wensen van de kinderen en die volop speelplezier geeft is een goede reclame voor je camping of vakantiepark. Bovendien, als de kinderen het naar de zin hebben, hebben de ouders dat vaak ook. Dat betekent dus dubbele PR voor je recreatievoorziening.

Hoe werkt de TnT 3D-ontwerper?

Iedereen, van jong tot oud kan een speeltoestel ontwerpen met de TnT 3D-ontwerper. In de ontwerptool vind je duizend en één mogelijkheden om zelf je unieke speeltoestel samen te stellen. Combineer verschillende speelelementen met elkaar en speel met kleuren. Je kan je ontwerp afstemmen op de doelgroep, want bij elk speelelement staat voor welke leeftijd deze geschikt is. De 3D-ontwerptool geeft tijdens het tekenen aan wat wel en niet mogelijk is, dus je ontwerp kan zeker gemaakt worden. Bovendien weet je direct wat het speeltoestel gaat kosten want de prijs loopt automatisch mee met je ontwerp, ook bij iedere toevoeging of wijziging. Heb je het ontwerp klaar, dan stuur je deze in en krijg je een bevestiging per mail. Wij gaan er daarna direct mee aan de slag en je ontvangt van ons een complete offerte inclusief montage. In principe kun je daarna direct het speeltoestel bestellen.

 

Speeltoestellen gemaakt met de TnT 3D-ontwerper

Eén platform of meer, een klimwand, kruiptunnel of brandweerstang, een of twee glijbanen, het kan allemaal getekend worden met de TnT 3D-ontwerper. Alle speelelementen zijn in verschillende kleuren leverbaar. Speel met de verschillende onderdelen en kleuren en teken je eigen unieke speeltoestel. Onderstaande voorbeelden zijn allemaal getekend met de TnT 3D-ontwerper. En deze professionele speeltoestellen voldoen aan de EN-1176 norm voor plaatsing in de recreatieve sector.