Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Zandbak met mogelijkheden

Met een afmeting van 3 x 3 meter, biedt deze vierkante zandbak volop zandplezier aan veel kinderen tegelijk. Deze zandbak is gewoon onmisbaar bij een peuterspeelzaal, kinderdagverblijf of op het schoolplein bij de onderbouw van de basisschool. Zand is een natuurlijk element die de speelzin en ontwikkeling van kinderen op verschillende manieren prikkelt. In een zandbak kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en heel veel rollenspellen spelen.

Deze zandbak komt uit de kleurrijk en duurzaam serie waarin aantrekkelijke kleuren worden gecombineerd met duurzame materialen. De boarding van de zandbak en de vier zitjes op de hoek zijn gemaakt van sterk PE. De zwarte staanders geven deze zandbak extra stevigheid en zijn van gegalvaniseerd gepoedercoat staal met antiroest afwerking.

Plaats in deze zandbak, naast de standaard emmertjes en schepjes, ook eens een extra zandtafel of een zandgraafmachine voor nog meer speelplezier.

Foto's

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
3.345
excl. BTW
4.047,45
incl. BTW