PE zandbak met zitjes

Meer informatie

Opvallende zandbak

Als deze zandbak niet opvalt, dan weten wij het ook niet meer. Het gele frame met 4 zitjes is gemaakt van stevig PE-board en heel goed bestendig tegen de Nederlandse weersinvloeden zoals regen en zon. De vier zwarte paalkappen van aluminium dienen voor extra stevigheid en vormen een mooie kleurencombinatie met het geel. Met zijn ruime bemeting van 212 x 212 cm kunnen er veel kindjes tegelijk in de zandbak spelen. Deze zandbak wordt geleverd zonder bodem. Om vuiligheid in het speelzand zoals vallende bladeren of kattenpoep te voorkomen, adviseren wij een net over de zandbak te spannen als deze niet wordt gebruikt. Dit zandbaknet kunnen wij ook leveren.

De zandbak komt uit de serie kleurrijk en duurzaam, een serie onderhoudsvrije speeltoestellen uit PE-Polytheen. Naast de PE-zandbakken, leveren wij ook betonnen zandbakelementen en leuke speeltoestellen voor in het zand.

Foto's

Projecten waar we dit toestel geplaatst hebben

Stichting Spelenderwijs Utrecht, Locatie El Warda
TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.