Klimpiramide

Meer informatie

Uitdagende klimpiramide van staaltouw

Klimpiramides heb je in alle soorten en maten. En dit klimtoestel behoort letterlijk tot de top! De basis is een gegalvaniseerde staander waaromheen een piramide van staaltouw is gevormd. In deze klimpiramide vind je twee vogelnesten, eentje op een hoogte van 99 cm en eentje op een hoogte van 269 cm. Ben je boven dan kun je met recht van het uitzicht genieten. Bovendien vormen de vogelnesten een mooie basis om met je vrienden in te chillen.

Klimmen is een uitdagende fysieke bezigheid die beweging stimuleert. Kinderen hebben een goede coördinatie van armen en benen nodig en ontwikkelen kracht en lenigheid. Bovendien wordt het evenwichtsgevoel getest. En dit leidt allemaal weer tot betere concentratie. Een win-win-situatie dus. Bij TnT Speeltoestellen vind je daarom een assortiment klimtoestellen voor op het schoolplein of andere speelplek in de openbare ruimte, van eenvoudige klimdome voor de lage leeftijdsgroepen tot uitdagende klimtoestellen voor de oudere kinderen.

Foto's

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Klimpiramide
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
15.730
excl. BTW
19.033,30
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.