Klimpiramide

Meer informatie

Klimtoestel met touwen

Deze klimpiramide van bijna vijf meter hoog is geheel opgebouwd uit touwen, die uiteraard versterkt zijn met staal voor de nodige stevigheid en veiligheid. Natuurlijk kun je op dit uitdagende klimtoestel helemaal naar de top klimmen maar voor de jongere kinderen is er onderin een soort van spinnenweb gemaakt waar je lekker kunt zitten en chillen. Ben je een waaghals dan klim je door naar het tweede niveau en bekijk je de omgeving vanuit de hoogte.

Een klimtoestel is een goed voorbeeld van een speeltoestel dat de ontwikkeling van kinderen stimuleert. Klimmen betekent een uitdaging en voor deze fysieke bezigheid is behendigheid nodig en een goede coördinatie van armen en benen. Bij het klimmen worden kracht en beheersing ontwikkeld en kinderen leren hun evenwicht en lenigheid testen. Dit bevordert hun concentratie en coördinatie. Veel argumenten dus waarom een klimtoestel op een speelplek niet mag ontbreken. Zorg wel altijd voor een goede valondergrond onder deze speeltoestellen want valdemping is essentieel om ernstig letsel te voorkomen.

 

Foto's

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.