Klimpiramide

Klimpiramide 4,5 meter

13.178
excl. BTW
15.945,38
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.

Beschrijving

Deze klimpiramide spreekt niet alleen tot de verbeelding maar nodigt ook uit tot een klim naar de top. Wie is als eerste boven?

Meer informatie
Toestel specificaties
Toestel hoogte
475 cm
Valhoogte
100 cm
Vrije valruimte
115 m²
Benodigde ruimte
1072 cm
X
1072 cm
X
475 cm
Toestel grootte
772 cm
X
772 cm
X
475 cm
Productcode KP-453
Downloads
Productblad en technische info

Meer informatie

Klimtoestel met touwen

Deze klimpiramide van bijna vijf meter hoog is geheel opgebouwd uit touwen, die uiteraard versterkt zijn met staal voor de nodige stevigheid en veiligheid. Natuurlijk kun je op dit uitdagende klimtoestel helemaal naar de top klimmen maar voor de jongere kinderen is er onderin een soort van spinnenweb gemaakt waar je lekker kunt zitten en chillen. Ben je een waaghals dan klim je door naar het tweede niveau en bekijk je de omgeving vanuit de hoogte.

Een klimtoestel is een goed voorbeeld van een speeltoestel dat de ontwikkeling van kinderen stimuleert. Klimmen betekent een uitdaging en voor deze fysieke bezigheid is behendigheid nodig en een goede coördinatie van armen en benen. Bij het klimmen worden kracht en beheersing ontwikkeld en kinderen leren hun evenwicht en lenigheid testen. Dit bevordert hun concentratie en coördinatie. Veel argumenten dus waarom een klimtoestel op een speelplek niet mag ontbreken. Zorg wel altijd voor een goede valondergrond onder deze speeltoestellen want valdemping is essentieel om ernstig letsel te voorkomen.

 

Foto's

Onderdelen en materialen

Onderdeel Materiaal
Paal,TouwenGegalvaniseerd gepoedercoat staal,Zwart gewapend touw 18mm, met staalkern
TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

De TnT 3D-ontwerper brengt speelwensen in kaart.

Schoolplein - Gemeente - Recreatie? Ontwerp zelf speeltoestellen voor de openbare ruimte.

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.