Metaallijn met rvs glijbaan

4.916
excl. BTW
5.948,36
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.

Beschrijving

Deze glijbaan is compact qua afmeting maar robuust qua vormgeving. Een professioneel speeltoestel geschikt voor alle plekken in de openbare ruimte.

Meer informatie
Toestel specificaties
Toestel hoogte
300 cm
Valhoogte
150 cm
Vrije valruimte
51 m²
Benodigde ruimte
722 cm
X
611 cm
X
300 cm
Toestel grootte
375 cm
X
309 cm
X
300 cm
Productcode CM-1153
Downloads
Productblad en technische info
Montagehandleiding

Meer informatie

RVS glijbaan voor het leven

Glijden is van alle tijden en voor alle leeftijden. Een glijbaan mag daarom niet ontbreken op een speelplek. En naarmate kinderen ouder worden, moet de glijbaan hoger worden en de weg naar boven een uitdaging. En dat is wat deze rvs glijbaan heeft. Er is namelijk geen normale trap naar boven. Je zult dus via het gebogen klimrek moeten of via de speciale slangentrap. Bovendien is het platform van deze glijbaan 150 cm hoog en dus geschikt voor de wat oudere kinderen.

Als je een rvs glijbaan koopt, kies je voor een hoogwaardig metalen glijbaan die niet scheurt, splintert, verkleurt of breekt. Bovendien heeft een glijbaan van rvs vrijwel geen onderhoud nodig. Het is een speeltoestel voor het leven.

Deze rvs glijbaan komt uit de robuust metaal en rvs serie speeltoestellen van TnT. Dit betekent dat je dit speeltoestel nog op allerlei manieren aan kunt passen. Dit doe je in de TnT 3D-ontwerper, een online programma waar je zelf je speeltoestellen in kunt ontwerpen. Je kunt deze rvs glijbaan uitbreiden met verschillende speelelementen en er extra platformen aan toevoegen voor een uitgebreider speeltoestel. Ook kun je zelf de kleurstelling van deze glijbaan bepalen. De staanders en vloeren worden standaard in zwart geleverd en ook de rvs glijbaan is natuurlijk een vast gegeven. Maar wat de opgangen en de spijlenwanden betreft, kies je uit 12 verschillende kleuren. Voor welke kleurstelling ga jij?

Foto's

Onderdelen en materialen

Onderdeel Materiaal
Palen127mm gegalvaniseerd gepoedercoat staal met antiroest afwerking
Vloeren2,5mm staalbord met rubber gecoate anti slip afwerking
Spijlwanden2,5mm gegalvaniseerd gepoedercoat antiroest staal. Laser gesneden
GlijbaanRoestvrij staal
PaalkappenAluminium
SchroevenRVS 6 kant schroeven en gepolijste torx bouten
TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

De TnT 3D-ontwerper brengt speelwensen in kaart.

Schoolplein - Gemeente - Recreatie? Ontwerp zelf speeltoestellen voor de openbare ruimte.

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.