Zandbak tafel met stoeltjes

784
excl. BTW
948,64
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.

Beschrijving

Spelen met zand en water, het blijft favoriet bij kinderen. Daarom zorg je met deze zandtafel met stoeltjes ook voor urenlang speelplezier. Deze zandtafel is een perfect en betaalbaar speelelement voor bij de kinderopvang en op het schoolplein bij de lagere groepen van de basisschool.

Meer informatie
Toestel specificaties
Toestel hoogte
40 cm
Productcode PE-Z500
Downloads
Productblad en technische info

Meer informatie

Multifunctionele zand- en watertafel

Deze zand- en watertafel is een combinatie van een tafel en zandbak in één. Kinderen kunnen bij de tafel staan of zitten en spelen met zand en water. Je kunt deze tafel in een grote zandbak zetten maar hij past ook uitstekend op een verharde ondergrond. Maar eigenlijk heb je met deze zand- en watertafel niet echt een grote zandbak nodig. Door de tafel te vullen met zand en op de tegels of het gras te zetten is er minder kans op kleren en schoenen vol met zand. Bovendien is de tafel door zijn afmeting makkelijk te verplaatsen en is er niet veel zand nodig om deze te vullen. En is het warm weer, dan vervang je het zand eenvoudig door water. Zo maak je van je zandtafel een watertafel. Dubbel speelplezier dus!

De bloem van deze zandtafel is gemaakt van PE-Polytheen met een kunststof binnenbak. Ook de stoeltjes zijn van kunststof. De staanders van de zandbak en van de stoeltjes zijn van metaal. Deze zandtafel is in verschillende kleurstellingen te koop en komt uit de kleurrijk en duurzaam lijn die staat voor kleurrijke aantrekkelijke speeltoestellen met een lange levensduur.

Bekijk nog veel meer mogelijkheden in zandbakken en zandtoestellen.

Foto's

Onderdelen en materialen

Onderdeel Materiaal
Palen90mm gegalvaniseerd gepoedercoat staal met antiroest afwerking
Stangen2,5mm gegalvaniseerd gepoedercoat antiroest staal. Laser gesneden
SchroevenRVS 6 kant schroeven en gepolijste torx bouten
TafelbladPE board met een kunststof binnenkant ,Kunststof
Zitjes Gerecycled LLDEP 10mm zonbestendig plastic. In mallen vorm gegeven
TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.