Nergens goedkoper: schommel inclusief vogelnest voor een superprijs!

Bestel voor 31 december 2022 deze complete nestschommel voor een zeer betaalbare prijs. Het duurzame schommelframe is gemaakt van gegalvaniseerd gepoedercoat staal met een antiroest afwerking en gaat jaren mee. De ruime vogelnest heeft een diameter van 120 cm en is gemaakt van schokabsorberend touw.

Complete nestschommel

voor maar € 1.990,-

Waarom een nestschommel kopen? Allereerst omdat een schommel niet mag ontbreken op een speelplek. Want dit speeltoestel heeft nog altijd een zeer grote aantrekkingskracht op kinderen. En een groot voordeel van de nestschommel is dat er meerdere kinderen tegelijk op kunnen schommelen. En samen schommelen is altijd leuker dan alleen. Bovendien wordt de vogelnest van deze schommel ook vaak gebruikt om even lekker in te chillen.

Onze nestschommel in actie

Een vogelnestschommel wordt regelmatig gebruikt als een plek waar (ook de oudere) jeugd afspreekt en samenkomt. Dit zie je zowel op het schoolplein, in de speeltuin in de wijk of op de camping gebeuren. Bovendien is een vogelnest schommel ook heel geschikt voor gebruik door mindervaliden. Mensen met een beperking kunnen er heerlijk in liggen en het heen en weer wiegen van de schommel heeft een rustgevende werking. Op onderstaande foto’s zie je voorbeelden van een aantal projecten waar we deze nestschommel hebben mogen plaatsen.

Specificaties nestschommel

Druk op onderstaande knop voor de productpagina van deze nestschommel. Hier vind je alle specificaties zoals de valhoogte, benodigde (vrije) ruimte en de afmetingen van het speeltoestel. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op!

Nestschommel voor actieprijs kopen?

Wil je deze voordelige nestschommel ook graag op je speelplek? Onderstaand vind je alle actievoorwaarden voor bestelling van deze vogelnestschommel nog even op een rij:

Aanvullende actievoorwaarden

 • Bestel de nestschommel voor donderdag 31-12-2022. Na deze datum vervalt de actie.
 • De nestschommel wordt geleverd zoals omschreven op de productpagina: het frame is zwart, de vogelnest is zwart met groen.
 • Genoemde prijzen zijn excl. BTW en montagekosten
 • Afhalen van het product is gratis en de koffie staat klaar
 • Verzenden kan, wij vragen dan een prijs op bij onze transporteur
 • Montage is mogelijk in februari of maart (dit zijn onze daluren vandaar dat we met deze scherpe prijs komen)
 • Voor zover niet benoemd, zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

  Gegevens


  Aanvullende informatie

  Laat ons hieronder wat meer weten over je wensen. Mocht je bijvoorbeeld nog specifieke vragen hebben, laat het ons dan gerust weten.

  Wij gebruiken de door jou ingevulde gegevens enkel om je aanvraag te verwerken.
  TnT speeltoestellen | Cloud
  TnT speeltoestellen | Cloud

  TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

  Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.